Afhaalmenu's van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020

   
Traiteur: warm en koud buffet
vanaf 20 pers.
 
Koud buffet + 2 warme gerechten (minimaal)  

 

 

Koud buffet : 16,00€

Warm buffet

 

Keuzegerechten à € 4.00 per gerecht

Tomat – crevette
gebraad – rosbief
hespenrolletjes met asperges
gevuld eitje, gevulde perzik
groenteschotel
sausen (cocktail, tartaar,mayo)
aardappelen of rijst
mini-broodjes en stokbrood


Varkenshaas
kippefilet
kalkoenfilet
vidée
visfilet

 

 

Kan aangevuld worden met:

keuzegerechten à € 5.25 per gerecht

 

 

gegarnierde zalm + 4,50 €

gerookte zalm, heilbot, forel + 6,50 €

kalfsmedaillon
lamsfilet
eenenborst
zalm

warm buffet wordt voorzien van 3 warme groeten en kroketten

   
Soepen: 1,90 €p/p  
Tomatenroomsoep
Aspergeroomsoep
Cressonroomsoep
 
   
Nagerecht: 3,95 € p/p  

Dessertbuffet: chocomousse, diplomat, javanais,

 

 

 

>> Download het 'Warm en Koud buffet' in PDF formaat