|
|
|
Volledige lijst |
|
|
|
Soepen |
Euro |
Tomatenroomsoep |
3,90 / liter |
Aspergeroomsoep |
3,90 / liter |
Tomatengroentensoep |
3,90 / liter |
Kippesoep |
3,90 / liter |
|
|
Voorgerechten |
|
Koude schotel |
3.95 / pers |
Ham Tropicana |
3.55 / pers |
Kipcocktail |
4.50 / pers |
Gevulde videe |
4.50 / pers |
Tomate crevette |
6,75 / pers |
Krabcoctail |
6,95 / pers |
Garnaalcocktail |
6.95 / pers |
Zalmnoot in schoonzicht |
6,95 / pers |
St.Jacobschelp |
7.75 / pers |
|
|
|
|
Prijzen per Kg |
|
Stoofvlees |
14.95 / kg |
Videe van kip |
12.50 / kg |
Kalfsfricasee |
16.00 / kg |
Aardappelpuree |
4.25 / kg |
Wortelpuree |
4.50 / kg |
Spinaziepuree |
4.50 / kg |
Gebraden kip |
7.50 /stuk |
|
|
Hoofdgerechten |
|
Gebraad met groentenkrans |
10.65 / pers |
Gebraad met verse fruitsla/champ. saus |
10.65 / pers |
Orloffgebraad met groenten |
11.75 / pers |
Varkenshaas in roomsaus met groenten |
14.95 / pers |
Rundstong met champignonsaus |
13.95 / pers |
Tong en gebraad met champ.saus en groenten |
13.50 / pers |
Kippefilets met fruitsla / champ. saus |
10.65 / pers |
Kippefilets met champignonsaus en groenten |
11.75 / pers |
Kalkoenfilets met fruitsla / champ.saus |
11.75 / pers |
Kalkoenfilets met champignonsaus en groenten |
12.95 / pers |
Kip met sla, tomaten en appelmoes |
10.25 / pers |
Lamsbiefstukjes camembert en groenten |
18.25 / pers |
Konijn vd jager met wortelen / pruimen |
16.25 / pers |
Kabeljauw met julienne van prei |
16.25 / pers |
Zalmmoten met garnalensaus en groenten |
16.25 / pers |
Normandische tonfilets |
16.25 / pers |
Frikadellen met krieken |
8.50 / pers |
|
|
Hoofdgerechten altijd incl. kroketten, aardappelnootjes, puree of brood |
Supplement broodjes en sandwiches, |
1.00 / pers |
Groenten extra |
3.75 / pers |
Saus extra: champ., bearnaise, peper, porto, … |
2.25 / pers |
Verse fruitsla extra |
4,00 / pers |
|
|
Nagerechten |
|
Chocolademousse |
2.25 / pers |
Gebak |
2.75 / pers |
Diplomat |
2.30 / pers |
Bavarois aardbei |
2.30 / pers |
Bavarois advocaat |
2.30 / pers |
Bavarois amaretto |
2.30 / pers |
|
|
Desertvariatie (3 pp) |
4.35 / pers |
Desertvariatie (5 pp) |
6.95 / pers |
Nagerecht op schaal |
0.30 / pers |
|
|
Breugheltafel |
17.75/ pers |
* Hespenrolletje met asperges |
* witte pensen |
* gebraad, rosbief |
* zwarte pensen |
* vleesbrood en paté |
* frikadellen met krieken |
* breugelspek, breugelkop |
* kip met appelmoes |
* gevulde eitjes, gevulde perzik |
* boerebrood en stokbrood |
* diverse groenten |
* Rijstpap met bruine suiker |
|
|
Warm buffet (Vanaf 10 pers.) |
27.00 / pers |
varkenshaas, kalkoenfilet, videe |
|
visfilet |
|
aangepaste sausen en seizoengroeten |
|
kroketten |
|
|
|
Indien u uw gerecht warm wenst rekenen wij een supplement van € 0,50 per persoon |
|
|
|
|
|
|
Koud buffet 1 |
€ 17,95 / pers |
Tomat-crevette |
gevulde perzik |
gebraad - rosbief |
diverse groenten |
kip |
verschillende sausen |
hespenrolletjes met asperges |
aardappelen of rijst |
gevulde eitjes |
variatie van mini- broodjes en stokbrood |
|
|
|
|
Koud buffet 2 |
€ 21,50/ pers |
zelfde samenstelling als koud buffet 1 vermeerderd met zalm |
|
|
Koud buffet 3 |
€ 25,95 / pers |
zelfde samenstelling als koud buffet 2 vermeerderd met gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forel |
|
|
Warm Breugelbuffet 1 |
€ 19.25 / pers |
boerenspek |
|
frikadellen met krieken |
|
witte pensen |
|
zwarte pensen |
|
kippenbouten met appelmoes |
|
koude groenten |
|
gevarieerde broodmand |
|
boterkes |
|
rijstpap met bruine suiker |
|
|
|
Warm Breugelbuffet 2 |
€ 24.25 / pers |
boerenspek |
|
frikadellen met krieken |
|
kippenbouten met appelmoes |
|
konijn met pruimen |
|
spare-ribs |
|
vidée |
|
warme groenten |
|
aardappelnootjes |
|
gevarieerde broodmand |
|
boterkes |
|
rijstpap met bruine suiker |
|
|
|
Warm en Koud Buffet (vanaf 20 pers.)
|
Koud buffet + 2 warme gerechten (minimaal) |
|
|
|
Koud buffet: € 15.85 |
Warm buffet |
|
Keuzegerechten à € 4.50 per gerecht |
- tomat – crevette
- gebraad – rosbief
- hespenrolletjes met asperges
- gevuld eitje, gevulde perzik
- groenteschotel
- diverse groenten
- sausen (cocktail, tartaar,mayo)
- aardappelen of rijst
- mini-broodjes en stokbrood
|
varkenshaas
kippefilet
kalkoenfilet
vidée
visfilet
|
|
|
Kan aangevuld worden met: |
Keuzegerechten à € 5.75 per gerecht |
- gegarnierde zalm + € 4.50
- gerookte zalm, heilbot, forel + € 6.50
|
- kalfsmedaillon
- lamsfilet
- eendeborstfilet
- zalm
|
|
warm buffet wordt voorzien van
- 3 warme groenten
- kroketten
|
Soepen: € 2.00 p/p |
|
- Tomatenroomsoep
- Aspergeroomsoep
- cressonroomsoep
|
|
|
|
Nagerecht: € 6.95 p/p |
|
Dessertbuffet:
- chocomousse
- condé rijst,
- diplomat
- javanais
- crème brulée
|
|
|
|
|
|
|